Tjenester

Hva vi gjør

Regnskapstjenester og Lønn

La oss bli din lokale regnskapspartner! Vi leverer økonomi- og regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter iulike bransjer. 

Skybasert System

Vi har valgt å benytte skybasert regnskaps- og økonomisystem da dette gir kunden den mest effektive og beste oversikt. Dette gir deg muligheten til å logge deg inn i systemet (også via mobil) for å hente ut og å legge til informasjon. Er du mye på farten kan det være gøy og effektivt å kunne logge deg på når som helt for å oppdatere timer, sende inn bilag for reiseregningen eller fakturere kunder. 

Økonomisk Rådgivning

I et marked preget av stadig tøffere konkurranse er det viktig å ha et bevisst forhold til økonomistyring. Det innebærer å iverksette tiltak som gjør at man får mer ut av ressursene man har til disposisjon og bruke økonomiske data til å fatte gode beslutninger. Våre regnskapsførere bistår med aktiviteter som styrker lønnsomheten og likviditeten. Når planene er klare etter grundige analyser, følger vi opp utviklingen fra måned til måned. Ingen har vel bedre forutsetning til dette enn din regnskapsfører. 

Etablering av firma

Har du planer om å etablere et nytt firma? Det er ingen problem, vi hjelper deg med det!

Andre Tjenester

Er du kommet litt på etterskudd med regnskapet? Kommer det gebyrer eller tvangsmulkt fra det offentlige pga for sent innleverte oppgaver?  Føler du at du har fått gebyr som er urettferdig og trenger hjelp til å klage? Da er det på tide at du tar kontakt med oss! Vi hjelper deg med å få tingene på skinner igjen. Ta kontakt for en uforpliktende samtale så gir vi deg et estimat på hva det vil koste å få ajourført regnskapet. Det trenger ikke koste mye å få nattesøvnen tilbake!

Hva vi kan bistå med
  • Budsjettering – rapportering – finansiering – skatt
  • Ansettelser – oppsigelser
  • Etablering av firma – holdingsstruktur og restrukturering
  • Ansettelser og oppsigelser
  • Bistå med søknader o.l. til det offentlige
Gratis Estimering

Kontakt oss

Send epost, ring eller stikk innom oss så gir vi deg et godt tilbud!