En kort presentasjon

Om oss

Eksepsjonell Service

Praktisk økonomisk rådgivning du kan stole på

Fokuser din tid og innsats på å drive virksomheten din og overlat regnskapet til oss

Arctic Regnskap er et lite byrå med 3 ansatte og har ca. 80 små og mellomstore bedriftskunder. Til sammen har vi mange års erfaring og har kunder fra mange forskjellige bransjer. Vi er opptatt av kundene skal føle seg godt ivaretatt hos oss og sitter ikke klar med stoppeklokka for de som stikker innom for en kjapp prat eller en kopp kaffe.

Arctic-teamet på bryggekanten i Harstad en fin sommerdag
Regnskapstjenester

Et oppdatert og korrekt regnskap er en nøkkelkomponent for suksessen til virksomheten din

Selv om vi er lokalisert i Harstad betyr det ikke at vi bare har lokale kunder. Selv om mesteparten kommer nettop fra Harstad og omegn så har vi flere kunder fra andre deler av landet. Med dagens skybaserte systemer, skannemuligheter og utveksling av informasjon på epost så kan man i teorien befinne seg hvor som helst i verden og få sendt over den informasjon som behøves for å få gjort jobben.

Vi benytter skybaserte PowerOffice som fagsystem. Dette betyr at vi kan gi våre kunder tilgang til å utføre enkelte oppgaver selv i systemet om de ønsker dette. For kunder med lite aktivitet/bilag kan vi tilby å føre i andre systemer. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap som følger Finanstilsynets kvalitetskrav og leverer alle typer regnskaps- og rådgivningstjenester. Vi er også  medlem av Regnskap Norge, noe som gir deg som kunde trygghet i forhold til at vi får faglig påfyll hele tiden.

Gratis Estimering

Kontakt oss

Send epost, ring eller stikk innom oss så gir vi deg et godt tilbud!